Ayaner CMS Ürünümüzün Satışlarından Koruncuk Vakfı'na Bağışta Bulunuyoruz

 Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı

 PANELLİ WEB SİTESİ ÜRÜNÜMÜZÜN SATIŞLARINDAN KORUNCUK'A PAY AKTARIYORUZ

1979 yılında gönüllü kişiler tarafından kurulan Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (TKMCV) - KORUNCUK, her çocuğun şefkat, sevgi ve anlayış görme, yeterli beslenme ve sağlıklı bir ortamda yaşama, oyun ve eğlence olanaklarından yararlanma, çağdaş bir eğitim alma ve yeteneklerini geliştirme, kısaca insan haysiyetine yakışır bir şekilde yaşama hakkı olduğuna inanıyor.

Uzun süredir Ayaner Bilişim Teknolojileri olarak KORUNCUK ailesine Bilişim Altyapısı Hizmetleri veriyoruz. Mevcut işbirliğimizi daha üst noktalara taşımak adına AYANER CMS ( Panelli Web Sitesi ) ürünümüzün satışlarından KORUNCUK'a pay aktarıyoruz. Web sitesi hizmetini bizden temin eden kişi veya kuruluşlar böylelikle KORUNCUK VAKFI'na da katkıda bulunmuş olacaklar.

Bizden Web Sitesi Hizmeti alan tüm müşterilerimizin ödedikleri ücretin %10'unu, Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı'nın Kurup yaşattığı “Çocukköyleri” ile ihmal görmüş ve kişisel varlığı tehdit altında olan korunmaya muhtaç çocukları okul öncesi yaştan başlayarak; sağlıklı gelişmelerini sağlayarak, eğitim imkanı sunarak, kişisel yeteneklerinin geliştirerek, geleceğe hazırlayıp topluma kazandırma faaliyetlerine destek olmak amacıyla bağış olarak aktarmaya başlıyoruz.

 

 Ayaner CMS Panelli Web Sitesi Satın Al         Ayaner CMS Panelli Web Sitesi Demo