Pazarbulutu Web Sitemiz Pazaryeri E-Ticaret Mantığı İle Tekrar Kurgulanıyor

 


Web tabanlı ürün ve hizmetlerimizin satışını yaptığımız  pazarbulutu.com   E-Ticaret sistemimizi  PAZAR YERİ  mantığı ile tekrar kurguluyoruz.

Yani artık güvenli satış ve teslim özellikleri ile sistemimizde başka firma ve kişiler de ürünlerini satabilecek. Hazırlıklarımız sürüyor, yenilikleri sizlere tekrar bildirmiş olacağız.

Pilot uygulama çerçevesinde ANLABİL firmasının ÖĞRETİM ÜRÜNLERİ pazarbulutu.com sitemizde satışa başladı. İlk ürünler müşterilere ulaşmaya başladı bile.

Örnek ürün linki : http://www.pazarbulutu.com/goren-hafiza-teknikleri

Kendi ürünlerimizin satışını ise artık ayrı olarak  Ayaner.com  dahilinde kurguladığımız yeni yapı üzerinden gerçekleştireceğiz. Yakında bu sistemin de tanıtımını paylaşmış olacağız.

 

Pazaryeri Çözümü Nedir?


Bu çözüm, pazaryeri platformlarında yer alan dükkanların ödemelerini risk olmadan en hızlı şekilde sürdürmeyi amaçlamaktadır. Alıcı satın alacağı ürün için pazaryerindeki ödeme sayfasına giderek ödeme işlemini tamamlar. Pazaryerine ve dükkana yapılacak para transferi merkezi ödeme sistemi tarafından gerçekleşir. Sistem, ürün/hizmet bedeli olan ödemeyi dükkan hesabına yapar ve komisyon bedelini Pazaryeri hesabına aktarır.